Vacature: Medewerker financiële administratie

Vacature: Medewerker financiële administratie

Barack Obama. Mark Rutte. Angela Merkel. Frank en Ronald de Boer. Arjen Lubach. Zomaar wat voorbeelden van mensen die recent op een stoel van ROFA zaten. En jij kunt je binnenkort bij dit gezelschap voegen, want we hebben ook voor jou een ROFA-zetel in de aanbieding. Tenminste, als je goed bent met getallen en toe bent aan een gevarieerde en vooral leuke nieuwe uitdaging bij een snelgroeiend en superduurzaam bedrijf. Brabants als het worstenbroodje, maar met internationale allure. We zoeken per direct een financieel-administratief medewerker. Mogen we op en met jou rekenen? Kom dan snel onze koffie eens proeven!

Wat ga je doen?
Bij ROFA maken we de mooiste dingen voor onze klanten, voornamelijk kantoorinrichters. Stoelen en banken bijvoorbeeld, maar de laatste jaren vliegen ook onze duurzame Moduplus-systemen over de denkbeeldige toonbank. Dat alles moet natuurlijk wel goed de boeken in. Daar hebben we jou voor nodig. Zo goed als onze productiemedewerkers met hun handen zijn, zo goed ben jij met cijfers. Aan jou de taak om te zorgen dat onze financiële administratie klopt als een drumpartij.

Een greep uit jouw takenpakket: je verwerkt bankafschriften en boekingen in Exact Online. Je factureert onze klanten en zorgt ook dat ze onze facturen betalen. Tegelijkertijd zorg je dat onze toeleveranciers krijgen waar zij recht op hebben en verwerk je deze inkoopfacturen netjes het systeem. Verder boek je loonjournaalposten, verricht je controlewerkzaamheden voor periodieke afsluitingen en belastingaangiftes en beheer je onze kredietverzekering.

Om je baan zo gevarieerd mogelijk te maken, voegen we hier een flinke scheut HR aan toe. Zo maak je arbeidsovereenkomsten op, geef je personele mutaties aan de juiste partijen door, houd je de verlof- en urenregistratie bij en doe je nog meer op het gebied van personeelsadministratie. Ook beman je ons secretariaat. Je verwerkt inkomende post, bewaakt de voorraad kantoorbenodigdheden en je krijgt nog allerlei uiteenlopende computertaken. Maar samengevat: dit is de perfecte baan voor iemand die de zekerheid zoekt van een goede baan bij een leuk bedrijf, graag met fijne mensen werkt en niet wegloopt voor flink wat variatie.

Wat zit er in jouw bagage?
ROFA levert topkwaliteit. We stellen dus ook hoge eisen aan onze medewerkers. Wij vragen in dit geval de 6 J’s:

 • Je hebt een relevante opleiding op minimaal mbo-niveau afgerond.
 • Je bent een financieel-administratieve alleskunner: cijfers zijn helemaal jouw ding.
 • Je hebt commerciële skills en begrijpt hoe je met klanten omgaat.
 • Je kunt overweg met Exact Online en kent de weg binnen MS Office.
 • Je kunt goed samenwerken met anderen.
 • Je bent zeer secuur in je werk.

Ons aanbod
Je ziet wel: we vragen nogal wat van onze nieuwe collega. Daar staat natuurlijk ook een mooi pakket arbeidsvoorwaarden tegenover. Zoals:

 • een goed salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring;
 • uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • een professionele en vlotte werkomgeving met veel ruimte voor zelfstandigheid en persoonlijke ontwikkeling;
 • de leukste collega’s van Gilze-Rijen, Brabant en ver daarbuiten;
 • verrassend lekkere koffie van Italiaanse makelij;
 • regelmatig bier, bitterballen en EK- of WK-pools.
 • het vooruitzicht op een schitterend nieuw kantoorpand. We zitten nu nog in Rijen, maar verkassen eind 2023 naar Tradepark 58, pal aan de A58 bij Tilburg.

Interesse?
Heb je trek in een mooi avontuur bij ons? Steek je interesse dan niet onder stoelen of banken! Mail je motivatiebrief en cv naar Erik van den Aker: erik@rofa.nl. Voor vragen over deze vacature mag je Erik ook bellen op 06-31796663. Zien we je snel?

Over ROFA
ROFA in Rijen, bouwjaar 1991, is een industriële meubelstoffeerderij. Dat klinkt stoffig, maar vergis je niet: we maken in eigen huis kleurrijke en inventieve producten voor de meubelindustrie. Akoestische wanden, focus-units, creativiteit-opwekkende vergaderbanken, bezoekersstoelen, werkplezier-verhogende bureaustoelen, überhippe modulaire bankjes en nog véél meer. Met onze 30 sociale en soms zelfs ronduit leuke of grappige collega’s zorgen we elke dag voor kwaliteit, succes en volop gespreksstof. Maar bovenal zorgen we dat alles geregeld wordt voor onze klanten en collega’s. ROFA, we’ve got it covered!