Vacature: Hospitality Manager (Vacature vervuld)

Vacature: Hospitality Manager (Vacature vervuld)

Misschien heb je gelezen of gehoord dat ROFA eind december 2023 verhuist naar een nieuwe locatie. Dat is heel goed mogelijk, want het is niet bepaald een van Brabants grootste geheimen. Wellicht zijn we niet helemaal neutraal, maar ons nieuwe pand is een pareltje geworden, hoor! Veel licht, fijne akoestiek, ruime kantoren, een productieruimte waar je u tegen zegt, sterke koffie, lekkere muziek op de achtergrond en nog veel meer! Het enige wat we nog missen is een Hospitality manager die onze bezoekers zelfs op ijskoude winterdagen mid-januari een heel warm welkom bezorgt. Als jij graag onder de mensen – niet letterlijk – bent, aanpakt en dingen goed regelt, moet je snel maar eens aanschuiven voor een meet and greet! 

Wat ga je doen?
Lekker werken en veel mensen spreken, daar komt het op neer. Als Hospitality manager – of host, zoals je wilt – ben jij het gezicht en de stem van ROFA. Wanneer klanten en leveranciers ons Experience Center betreden, komen ze oog in oog te staan met jou. En daar worden ze heel blij van. Met jouw vriendelijke en professionele uitstraling geef je iedereen een welkom en prettig gevoel. Je beantwoordt vragen, maakt eventueel een praatje over het weer of de doorstroming (meestal vooral over het gebrek daaraan) op de A58 en zorgt soms voor kopje koffie of een ander drankje. Ook bellers sta of zit jij te woord. En je beantwoordt binnenkomende mails, of stuurt ze door binnen de organisatie. Vooral mails van Keniaanse prinsen die een erfenis met negen nullen willen nalaten natuurlijk, dat begrijp je. 

Jij levert een grote bijdrage aan de sfeer binnen ons kantoor. En aan ons imago. Jij bent de eerste persoon die mensen zien wanneer ze binnenkomen en de laatste wanneer ze ons pand verlaten (tenzij een collega met het bezoek meeloopt naar buiten, dat wil vooral bij lekker weer nog weleens gebeuren). Op en rond jouw werkplek heerst altijd een gezellige bedrijvigheid. Sta er niet van te kijken als een collega even bij jou aan komt waaien voor een gezonde dosis smalltalk. Want zo ben jij. Met je warme uitstraling en representatieve, empathische voorkomen ben jij de persoon waar iedereen graag mee van doen heeft.   

Wat zit er in jouw bagage?
ROFA levert topkwaliteit. We stellen dus ook wel wat eisen aan onze medewerkers. Wij vragen in dit geval de 5 J’s: 

 • Je hebt een relevante opleiding op minimaal mbo 3-niveau afgerond. 
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en daarnaast ben je zeer service- en klantgericht. 
 • Jij bent een bron van rust en houdt altijd het overzicht, zelfs als het even druk is. 
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar. 
 • Je bent die keigezellige en -leuke collega die wij zoeken. Mocht je daar zelf aan twijfelen, kom dan gewoon eens bij ons langs voor een vrijblijvende beoordeling van deze eigenschap! 

Ons aanbod
Hier staat natuurlijk ook een mooi pakket arbeidsvoorwaarden tegenover. Zoals: 

 • een goed salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring; 
 • uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden; 
 • een professionele en informele werkomgeving met veel ruimte voor zelfstandigheid en persoonlijke ontwikkeling; 
 • de leukste collega’s van Tilburg, Brabant en ver daarbuiten; 
 • verrassend lekkere koffie van Italiaanse makelij; 
 • regelmatig bier, bitterballen en EK- of WK-pools. 
 • een heerlijke werkplek in een gloedjenieuw pand op een uitstekende bereikbare plek op Tradepark 58. 

Interesse?
Heb je trek in een mooi avontuur bij ons? Steek je interesse dan niet onder stoelen of banken! Mail je motivatiebrief en cv naar Erik van den Aker: erik@rofa.nl. Voor vragen over deze vacature mag je Erik ook bellen op 06-31796663. Zien we je snel? 

Over ROFA
ROFA in Rijen, bouwjaar 1991, is een industriële meubelstoffeerderij. Dat klinkt stoffig, maar vergis je niet: we maken in eigen huis kleurrijke en inventieve producten voor de meubelindustrie. Akoestische wanden, focus-units, creativiteit-opwekkende vergaderbanken, bezoekersstoelen, werkplezier-verhogende bureaustoelen, überhippe modulaire bankjes en nog véél meer. Met onze 30 sociale en soms zelfs ronduit leuke of grappige collega’s zorgen we elke dag voor kwaliteit, succes en volop gespreksstof. Maar bovenal zorgen we dat alles geregeld wordt voor onze klanten en collega’s. ROFA, we’ve got it covered!