Vacature: Commercieel medewerker binnendienst

Vacature: Commercieel medewerker binnendienst

Barack Obama. Mark Rutte. Angela Merkel. Frank de Boer. Arjen Lubach. Zomaar wat voorbeelden van mensen die recent op een stoel van ROFA zaten. En jij kunt je binnenkort bij dit gezelschap voegen, want we hebben ook voor jou een ROFA-stoel in de aanbieding. Tenminste, als je commercieel ingesteld bent en op zoek bent naar een flitsende nieuwe baan bij een internationaal opererend bedrijf dat zo Brabants is als het worstenbroodje en zo gezond als een hand bosbessen. We zoeken namelijk per direct een fulltime commercieel medewerker binnendienst. Iets voor jou? Pak een stoel, dan praten we verder!

Wat ga je doen?
We beginnen met goed nieuws: als commercieel medewerker heb je met klanten te maken. Dat is geen straf, want wij hebben de leukste en meest tevreden klanten van het hele halfrond. Aan jou de dankbare maar verantwoordelijke taak om te zorgen dat dat zo blijft. Je stelt offertes op, zorgt voor een goede begeleiding van de orders en regelt dat de communicatie tussen klant en productie zo soepel verloopt als het elastiek waarmee onze hoogwaardige bekleders werken. Ook het regelen van het transport is bij jou in veilige handen.

Kortom: je maakt de dag van onze klanten nóg een beetje mooier. En de dag van je collega’s ook, want jij houdt ook minimaal één oog op onze inkooporders. Schakelen met leveranciers, klanten en andere betrokkenen? Het zit in jouw vezels!

Wat zit er in jouw bagage?
ROFA levert topkwaliteit. We stellen dus ook hoge eisen aan onze medewerkers. Wij vragen de 7 J’s:

 • Je hebt minimaal een mbo-opleiding in een commerciële richting afgerond.
 • Je hebt commerciële skills en begrijpt hoe je met klanten omgaat.
 • Je kunt overweg met Exact Online en kent de weg binnen MS Office.
 • Je hebt ervaring in, of affiniteit met, een productie-omgeving.

Ben je bekend met de meubelbranche, dan scoor je bonuspunten.

 • Je hebt een goed ontwikkeld technisch en commercieel inzicht.
 • Je bent communicatief vaardig en speakt English very well.
 • Je bent nauwkeurig als onze buren in de verkeerstoren van vliegbasis Gilze-Rijen.

Ons aanbod
Je ziet wel: we vragen nogal wat van onze nieuwe collega. Daar staat natuurlijk ook een mooi pakket arbeidsvoorwaarden tegenover. Zoals:

 • een goed salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring;
 • prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • een professionele en vlotte werkomgeving met veel ruimte voor zelfstandigheid en persoonlijke ontwikkeling;
 • de leukste collega’s van Gilze, Brabant en ver daarbuiten; Dit jaar nog zit Rofa op haar nieuwe locatie aan de snelweg op T58 in Tilburg

Interesse?
Heb je trek in een mooi avontuur bij ons? Steek je interesse dan niet onder stoelen of banken! Mail je motivatiebrief en cv naar Erik van den Aker (erik@rofa.nl). Voor vragen over deze vacature mag je Erik ook bellen: 06-31796663. Maak maar indruk op hem, dan zien we je hopelijk snel!

Over ROFA
ROFA in Rijen, bouwjaar 1991, is een industriële meubelstoffeerderij. Dat klinkt stoffig, maar vergis je niet: we maken in eigen huis kleurrijke en inventieve producten voor de meubelindustrie. Akoestische wanden, focus-units, creativiteit-opwekkende vergaderbanken, bezoekersstoelen, werkplezier-verhogende bureaustoelen, überhippe modulaire bankjes en nog véél meer. Met onze 28 sociale en soms zelfs ronduit leuke of grappige collega’s zorgen we elke dag voor kwaliteit, succes en volop gespreksstof! Maar bovenal zorgen we dat alles geregeld wordt voor onze klanten. ROFA, we’ve got it covered!