ROFA neemt Moduplus over

ROFA neemt Moduplus over

We zijn deze zomer niet op vakantie geweest, dus zochten we een andere bestemming voor ons vakantiegeld. Die hebben we gevonden en het is niet zonder trots dat we aankondigen dat we Moduplus hebben overgenomen.

Ken je Moduplus nog niet? Geen zorgen; gaan we de komende tijd verandering in brengen. Alvast in een notendop: Moduplus is een modulair banksysteem, dat bestaat uit twee basiselementen. Met een zitting en een leuning kun je haast oneindig veel opstellingen maken. Door middel van speciale metalen koppelingen kunnen de elementen zonder gereedschap worden gemonteerd en gedemonteerd. Misschien ken je het programma Amazing Discoveries uit de jaren negentig nog: Moduplus zou in die show bepaald niet misstaan. Met als verschil dat deze revolutionaire productlijn de tand des tijds wel moeiteloos gaat overleven. Moduplus is zijn tijd ver vooruit.

Ongekend duurzaam en circulair
Waarom we dat zo zeker weten? Omdat we de kwaliteit kennen. En omdat Moduplus ongekend duurzaam is. Dat is ook het oordeel van INSIDE/INSIDE; het onafhankelijke online platform dat inzichtelijk maakt hoe duurzaam, circulair en gezond een interieur is. INSIDE/INSIDE heeft berekend dat de ecologische voetafdruk van een samengestelde driezitsbank van Moduplus rond de drie euro bedraagt. Ter vergelijking: de voetafdruk van een ‘normaal’ bankstel bedraagt al gauw meer dan honderd euro. Door te kiezen voor Moduplus bewijs je niet alleen jezelf en je klanten een dienst, maar ook het milieu.

Meer weten over Moduplus? We informeren je t.z.t. via deze website en via onze LinkedIn-pagina.