Zorgverzekeraar in Tilburg

Zorgverzekeraar in Tilburg

Inrichten van een brainstormruimte met tribune-zitelementen

Om tot goede ideeën te komen, heb je een setting nodig die je zintuigen prikkelt en je creativiteit stimuleert. Dat hebben ze bij een Tilburgse zorgverzekeraar goed begrepen. Voor deze zorgverzekeraar hebben we tribune-zitelementen ontwikkeld. Dit zijn compleet gestoffeerde elementen. Je kunt hoog zitten of laag zitten, maar ook ertegenaan loungen. Dit systeem is modulair; het is eenvoudig te verplaatsen. Ook kun je er gemakkelijk een andere opstelling mee maken.

De tribune-zitkelementen hebben we standaard in de collectie. Aanvankelijk maakten we deze voor een maatwerkproject, maar het systeem is nogal in trek. Talloze klanten maken nu gebruik van tribune-zitelementen als ze écht goede ideeën nodig hebben.

Fotogallerij

Offerte aanvragen

Overweeg je om je stoelen te laten herstofferen en ben je benieuwd naar je besparing ten opzichte van het vervangen van die stoelen? Vul dan het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij melden ons snel met een scherpe aanbieding. Liever direct contact? Bel ons. We helpen en adviseren graag!

Let op: wij leveren NIET aan particulieren!