VGZ

VGZ

Leveren van akoestische oplossingen

In de kantoortuinen en callcentra van zorgverzekeraar VGZ in Eindhoven was het soms nogal lawaaiig. Er waren daar enorme piekmomenten, wat de akoestiek in zo’n ruimte niet bepaald ten goede kwam. Gelukkig kregen wij toen een call met het verzoek om een oplossing te bedenken.

We zijn begonnen met het maken van een proefopstelling in een grote kantoortuin. Daar hebben we akoestische wanden en panelen aangebracht. Vervolgens hebben we gemeten wat het effect daarvan op de akoestiek was. Van de resultaten werden we blij. En VGZ ook. We mochten direct de hele begane grond inrichten. En daarna de negen verdiepingen erboven ook.

Niet veel later waren we kantoortuinen in het hele land akoestisch aan het verbeteren. Niet alleen voor verzekeraars, maar ook voor grote banken. Elke organisatie met akoestische problemen kunnen wij in principe helpen.

Onze filosofie is dat je akoestische problemen zo dicht mogelijk bij de geluidsbron moet oplossen. Daartoe moet je dus zorgen voor zo veel mogelijk geluidsabsorberende maatregelen direct rondom de werkplek. Vanzelfsprekend willen we hierin graag adviseren, ook als het gaat om stofkeuzes.

De wandpanelen die onderdeel uitmaken van onze akoestische oplossingen, zijn licht en enorm stabiel. Ze kennen een middenkern die is uitgevoerd met een luchtspouw. Die fungeert als soundblock. Aan beide zijden van de kern gebruiken we hoogwaardig akoestisch materiaal. Het hout dat we gebruiken is FSC-gecertificeerd. Om het geheel nóg duurzamer te maken, kun je kiezen voor gerecycled textiel. Zo heb je niet alleen een oplossing die de akoestiek naar een veel hoger niveau tilt, maar ook nog eens ontzettend duurzaam is.

Fotogallerij

Offerte aanvragen

Overweeg je om je stoelen te laten herstofferen en ben je benieuwd naar je besparing ten opzichte van het vervangen van die stoelen? Vul dan het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij melden ons snel met een scherpe aanbieding. Liever direct contact? Bel ons. We helpen en adviseren graag!

Let op: wij leveren NIET aan particulieren!