Nike

Nike

Branding combineren met akoestische verbeteringen

Het sportmerk Nike behoeft weinig nadere toelichting. Ze hebben talloze succesvolle sporters onder hun hoede, maar zijn ook nadrukkelijk bezig met duurzaamheid en hun footprint.

Nike heeft ons gevraagd om die footprint visueel te maken en, als wandbekleding, aan te brengen in hun kantoren in onder meer Parijs, Milaan, Barcelona en Hilversum. Just do it, dachten wij. De wensen van Nike: de profielen van Nike-schoenzolen moesten levensgroot op de wanden worden aangebracht – alsof Michael Jordan reuzenschoenen had aangetrokken en zich tegen de wand afzette. Maar dit had niet alleen een esthetische functie; ook de akoestiek in de onder handen genomen ruimtes werd een stuk beter. Al met al een hoogwaardig en zéér bijzonder stukje maatwerk waaraan we graag terugdenken.

Fotogallerij

Offerte aanvragen

Overweeg je om je stoelen te laten herstofferen en ben je benieuwd naar je besparing ten opzichte van het vervangen van die stoelen? Vul dan het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij melden ons snel met een scherpe aanbieding. Liever direct contact? Bel ons. We helpen en adviseren graag!

Let op: wij leveren NIET aan particulieren!