Cloud

Productie van de Layers Cloud Chair

In een trotse bui noemen we al onze producten weleens kunstwerkjes, maar voor dit project was dit nóg meer terecht dan anders. Dankzij een opdracht van de Deense meubelstofproducent Kvadrat werden we namelijk betrokken bij een eenmalig kunstproject. Kunstenaar Richard Hutten ontwierp deze bijzondere stoel, de Layers Cloud Chair. Deze is volledig gemaakt van Kvadrats veelkleurige Divina-stof.

Richard Hutten, die zich liet inspireren door de Painted Desert in Arizona, liet de stoel door ons produceren. Dat konden we doen dankzij de innovatieve CAD-snijtechniek die we in huis hebben.

Hiermee konden we iedere laag afzonderlijk tekenen en uitsnijden, waardoor het resultaat precies zo werd als hij voor ogen had. In totaal ging het om 545 lagen in bijna 100 verschillende kleuren, dus we waren wel even zoet met dit kunststukje.

De Layers Cloud Chair is de hele wereld over gereisd. Hij was al te bewonderen op tal van exposities en in een groot aantal musea.

Fotogallerij

Offerte aanvragen

Overweeg je om je stoelen te laten herstofferen en ben je benieuwd naar je besparing ten opzichte van het vervangen van die stoelen? Vul dan het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij melden ons snel met een scherpe aanbieding. Liever direct contact? Bel ons. We helpen en adviseren graag!

Let op: wij leveren NIET aan particulieren!