duurzaamheid

Rofa is een bewust producerende organisatie. Al vanaf het begin is het onze filosofie om weloverwogen met het milieu om te gaan. We verspillen zo min mogelijk materiaal bij de productie van onze meubelen. Daarnaast hanteren we een strenge afvalscheiding en maken we steeds neer gebruik van natuurlijke energiebronnen. ROFA’s pand in Rijen is recent verrijkt met 342 zonnepanelen en een warmtepompinstallatie met aardwarmte. Dat maakt ons 100 procent energieneutraal.

Wist u dat we weinig verspilling hebben bij de productie van onze meubelen door de investering in computersnijmachines die elke centimeter van de stof benutten? Dat onze restant stoffen worden gerecycled door partijen die de stoffen weer hergebruiken? En dat ons schuimafval wordt ge-upcycled tot nieuw schuim en weer gebruikt in meubels die we produceren.

Ook voeren we een Cradle 2 Cradle stoffencollectie die ook nog eens volledig biologisch afbreekbaar is en een Second Nature stoffencollectie die op basis van brandnetel vezels is gemaakt. En uiteraard hebben we een uitgebreid gamma stoffen die allemaal 14001 ISO gecertificeerd zijn.

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Herstofferen?

Rofa BV is de grootste industriële herstoffeerder van Nederland.
Wij hebben +130 modellen van meer dan 30 merken gedigitaliseerd en kunnen tegen de meest concurrerende tarieven uw meubilair herstofferen. Bespaar geld en wees duurzamer en herstoffeer uw kantoormeubilair.
Vraag een offerte aan: +31 161 240 170 of E-mail ons