La Defense 7

Over ROFA

ROFA ging in 1991 van start. En het duurde niet lang of we grepen de koppositie. Sindsdien zijn we een toonaangevend, internationaal opererend bedrijf dat zich richt op duurzame industriële meubelstoffering. Wij werken als een ingespeeld team samen met onze partners en nemen hun alle zorg uit handen. We bedekken en bedenken, maken en regelen het, van A tot Z.

Innovatie zit in onze vezels. We doen álles wat we kunnen om onze CO2-footprint nog kleiner te maken dan het 2’tje hiervoor. En we werken volledig energieneutraal.

Duurzaamheid is de rode draad door ons bedrijf. Het komt nadrukkelijk terug in herbekleding, waarmee we goede meubels een lang gelukkig nieuw leven geven. En in Moduplus, ons modulair zitsysteem met een minimale milieu-impact. Verder produceren we akoestische oplossingen voor heel uiteenlopende branches en ruimtes.

Dit alles doen we voor ministeries, concertzalen, ziekenhuizen, scholen en nog véél meer. Wat je wensen ook zijn: we’ve got it covered!

Oisterwijk Oysters en ROFA, een ijzersterk team

Op het eerste gezicht lijken er misschien weinig overeenkomsten tussen het werk van ROFA en dat van rugbyclub Oisterwijk Oysters. Want bij ROFA tackelen we elkaar zelden tot nooit en schoppen we niet tegen ballen. Hooguit tegen heilige huisjes, want een beetje opschudding op zijn tijd moet kunnen.

En toch hebben de Oysters en wij meer gemeen dan je zou denken. Ook bij ROFA staan we schouder aan schouder. We houden ons gemeenschappelijke doel altijd scherp in het vizier, we streven naar de top en we behandelen elkaar en onze partners met respect.

Soms scoren we, soms delen we uit en soms incasseren we, maar we rechten altijd weer onze rug. Om het vervolgens nóg beter te doen, met ons hechte en gebalanceerde team. We hebben creatieve spelmakers aan boord, maar ook echte doeners. Denkers, maar ook mannen en vrouwen met spierballen die geen uitdaging uit de weg gaan. Net zoals je dat in een succesvol team ook hebt.

Bij ROFA op kantoor spelen we weinig tot geen rugby – daar hebben we ook geen tijd voor. Maar we richten de blik graag naar buiten en zien dat er bij de Oysters mooie dingen gebeuren. Daar identificeren we ons graag mee. We delen dezelfde passie voor teamwork, vastberadenheid en groei.

Om ons respect voor de rugbysport – en onze local heroes Oisterwijk Oysters in het bijzonder – tot uiting te brengen, steunen we Oysters financieel via Stichting Toprugby Brabant. Hiermee helpen we de club om talenten aan te trekken die anders waarschijnlijk hun heil ergens anders zouden zoeken. Aan deze toppers kunnen de lokale talenten zich weer optrekken, waardoor er een duurzame kwaliteitsimpuls ontstaan. Dat is het idee. Samen zijn we ijzersterk. En doen we het steeds een beetje beter!

Offerte aanvragen

Overweeg je om je stoelen te laten herstofferen en ben je benieuwd naar je besparing ten opzichte van het vervangen van die stoelen? Vul dan het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij melden ons snel met een scherpe aanbieding. Liever direct contact? Bel ons. We helpen en adviseren graag!

Let op: wij leveren NIET aan particulieren!