over ROFA

Ronald en Frank de Boer begeven zich in de jaren negentig al op het gebied van outsourcing

Aan het begin van de jaren negentig ontwikkelden Ronald en Frank de Boer een succesvol concept. Zij zagen een gat in de markt en waren ervan overtuigd dat er behoefte was aan een meubelstoffeerderij voor de projectindustrie. In minder dan tien jaar tijd wisten zij – door een unieke bedrijfsvoering en een perfect inzicht in de kantoormeubelbranche – ROFA te laten uitgroeien tot een spraakmakende onderneming.

Origineel
ROFA is ondanks – of beter gezegd dankzij haar originele concept – niet als merknaam op de markt te herkennen. Voor haar klanten produceert het bedrijf meer dan 50.000 kantoor- en projectstoelen per jaar. Het label ROFA komt u daarom niet tegen op de markt. De stoelen die het pand in Rijen verlaten worden onder naam van ROFA´s opdrachtgevers verkocht.

Tweedeling 
De kracht van ROFA schuilt in de tweedeling van haar activiteiten. Naast het produceren van nieuwe stoelmodellen voor opdrachtgevers, zijn er elk jaar interessante herbekledingsopdrachten. Talloze stoelen in onder andere: bioscopen, theaters, uitzendbureaus, congrescentra, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, crematoria, gemeentehuizen, bank- en verzekeringskantoren, zijn herbekleed door ROFA. Deze bedrijven en instellingen benaderen ROFA rechtstreeks of worden doorverwezen door ROFA´s klanten.

Onherkenbaar dichtbij 
Zoals vorenstaand blijkt, produceert ROFA niet onder eigen label, maar is het bedrijf toch dichterbij dan u denkt. Erg grote kans namelijk dat ook úw bureaustoel is gemaakt door ROFA.

BewarenBewaren

Herstofferen?

Rofa BV is de grootste industriële herstoffeerder van Nederland.
Wij hebben +130 modellen van meer dan 30 merken gedigitaliseerd en kunnen tegen de meest concurrerende tarieven uw meubilair herstofferen. Bespaar geld en wees duurzamer en herstoffeer uw kantoormeubilair.
Vraag een offerte aan: +31 161 240 170 of E-mail ons