Outsourcing

Jouw outsourcing partner

Veel van onze klanten concentreren zich graag op de verkoop en marketing van hun producten. Hun producten óf onze producten; het is maar hoe je het bekijkt. Wij helpen ze door het productie- en logistieke proces over te nemen. Dat doen we al zo’n dertig jaar en dat is niet voor niets. Het blijkt namelijk een succesvolle en zeer gewilde manier van werken te zijn.

Onze afnemers laten ons hun eindproduct fabriceren, van A tot Z. Wij zorgen voor de inkoop van alle materialen, de stoffering en de assemblage. Voor grote aantallen deinzen we absoluut niet terug; dat is juist onze kracht.

ROFA neemt alles uit handen

Vanwege onze ervaring en expertise kunnen we vanaf het ontwerptraject meedenken. En vanaf dat moment nemen we ook alles uit handen. Wij produceren, dragen zorg voor het voorraadbeheer en organiseren de logistiek. Hierdoor kunnen onze klanten zich concentreren op de marketing en verkoop.

Bij ROFA streven we naar succesvolle partnerships. We zoeken naar elkaar aanvullende samenwerkingen, naar de ‘klik’ zogezegd. Graag ontdekken we met je of die er is.

Benieuwd wat outsourcen aan ROFA je organisatie kan opleveren en besparen? Dat rekenen we graag voor. Neem snel contact met ons op.

ROFA, we’ve got it covered!