Oplossingen

Oplossingen

Bij ROFA produceren en (her)bekleden we stoelen, modulaire zitsystemen en banken voor financieel dienstverleners, verzekeraars, ziekenhuizen, luchtvaartmaatschappijen, bioscopen, scholen en tal van andere branches. Grote kans dat je ooit op een meubelstuk hebt gezeten dat door ons is gestoffeerd.

Bij ROFA maken we ook akoestische oplossingen voor op kantoor. Modieuze, geluidsabsorberende wand-, plafond- en bureaupanelen die bijna elke ruimte laten klinken als een klok.

De collectie van ROFA is behoorlijk gevarieerd. We onderscheiden vijf hoofdcategorieën: akoestische oplossingen, banken, bezoekersstoelen, bureaustoelen en soft seating.

Moduplus is een modulair zitsysteem, gericht op hergebruik. De basis bestaat uit een zitting en een leuning. Met die twee elementen heb je alles wat je nodig hebt om een ruimte in te richten.

Met Fabricks bouw je heel eenvoudig een muur in een werkruimte. Niet met grijze stenen, maar met kleurrijke, geluidsabsorberende bricks.

ROFA is expert op het gebied van industriële herstoffering. Door een meubelstuk te herstofferen, krijgt het een nieuwe jeugd.

AkoestiekA zorgt voor geluidsabsorberende plafond- en wandpanelen met de hoogste geluidsnormering.

Met de 3D-bekleding van ROFA voeg je een extra dimensie toe aan je interieur. Ook de akoestiek van de betreffende ruimte krijgt een upgrade.