Oplossingen

Oplossingen

Bij ROFA produceren en (her)bekleden we stoelen, modulaire zitsystemen en banken voor financieel dienstverleners, verzekeraars, ziekenhuizen, luchtvaartmaatschappijen, bioscopen, scholen en tal van andere branches. Grote kans dat je ooit op een meubelstuk hebt gezeten dat door ons is gestoffeerd.

Bij ROFA maken we ook akoestische oplossingen voor op kantoor. Modieuze, geluidsabsorberende wand-, plafond- en bureaupanelen die bijna elke ruimte laten klinken als een klok.

Made by ROFA

De collectie van ROFA is behoorlijk gevarieerd. We onderscheiden zes hoofdcategorieën: akoestische oplossingen, banken, bezoekersstoelen, bureaustoelen, coated en soft seating.

Moduplus

Moduplus is een modulair zitsysteem, gericht op hergebruik. De basis bestaat uit een zitting en een leuning. Met die twee elementen heb je alles wat je nodig hebt om een ruimte in te richten.

Fabricks

Met Fabricks bouw je heel eenvoudig een muur in een werkruimte. Niet met grijze stenen, maar met kleurrijke, geluidsabsorberende bricks.

Herstofferen

ROFA is expert op het gebied van industriële herstoffering. Door een meubelstuk te herstofferen, krijgt het een nieuwe jeugd.

AkoestiekA

AkoestiekA zorgt voor geluidsabsorberende plafond- en wandpanelen met de hoogste geluidsnormering.

Coated by ROFA

Onze lijn met meubelelementen van polyether schuim, met een elastische coating als finishing touch.

3D bekleding

Met de 3D-bekleding van ROFA voeg je een extra dimensie toe aan je interieur. Ook de akoestiek van de betreffende ruimte krijgt een upgrade.