uw outsourcing partner

Wij ontzorgen onze klanten door het productie- en logistieke proces over te nemen en onze klanten zich te laten concentreren op verkoop & marketing. Zo bouwen we al meer dan 25 jaar aan duurzame relaties.

Door de toenemende vraag naar flexibiliteit, maatwerk en scherpe inkoopprijzen, is het steeds moeilijker om nog autonoom kwalitatief hoogwaardige meubelen te produceren in kleinere aantallen. ROFA heeft zich gespecialiseerd in het optimaliseren van alle processen door de keten van meubelproductie en levering heen. Ons voorraad management, efficiente inzet in van personeel en ‘state of the art’ machinepark zorgt ervoor dat wij vaak uw eigen productiekosten kunnen evenaren of zelfs verlagen. Hierdoor kunt u zich volledig richten op de verkoop van uw meubellijnen en minder bezig hoeft te zijn met alle uitdagingen van productielijnen, inkoop en voorraden.

Laat ROFA u voorrekenen wat de voordelen zijn om uw productie te outsourcen; met als voordeel scherpe inkooptarieven en toch een partner dichtbij voor snelle en adequate leveringen in de Benelux en daarbuiten.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Herstofferen?

Rofa BV is de grootste industriële herstoffeerder van Nederland.
Wij hebben +130 modellen van meer dan 30 merken gedigitaliseerd en kunnen tegen de meest concurrerende tarieven uw meubilair herstofferen. Bespaar geld en wees duurzamer en herstoffeer uw kantoormeubilair.
Vraag een offerte aan: +31 161 240 170 of E-mail ons