productie & diensten

ROFA levert een uitgebreid dienstenpalet voor professionele bedrijven uit de meubel- en interieurbranche. Onze focus ligt op het uit handen nemen en efficiënt uitvoeren van meubelfabricage en assemblage. In de afgelopen drie decennia zijn we uitgegroeid tot de grootste Nederlandse meubelfabrikant en stoffeerderij zonder eigen collectie.

Meubelfabrieken en projectinrichters beschouwen ROFA als de stille kracht achter hun organisatie. Door onze efficiënte inkoop van voorraad, de professionele productie van standaard of maatwerk meubelen en het foutloos produceren van bijzondere opdrachten, zijn we de perfecte outsourcing partner voor u. Van meubelontwerp tot en met het houden van voorraad en het regelen van logistiek van uw volledige meubelcollecties. Dit doen we voor zowel Nederlandse als ook internationale klanten.

Bij de afzonderlijke diensten kunt u ervaren wat wij als outsourcing partner voor u kunnen realiseren. Wij komen graag in contact met u om te kijken hoe wij met onze diensten uw marge en concurrentie positie kunnen verbeteren.

Herstofferen?

Rofa BV is de grootste industriële herstoffeerder van Nederland.
Wij hebben +130 modellen van meer dan 30 merken gedigitaliseerd en kunnen tegen de meest concurrerende tarieven uw meubilair herstofferen. Bespaar geld en wees duurzamer en herstoffeer uw kantoormeubilair.
Vraag een offerte aan: +31 161 240 170 of E-mail ons