Ons transport is nu nóg gestroomlijnder

Ons transport is nu nóg gestroomlijnder

We durven wel te stellen dat ons productieproces inmiddels behoorlijk gefinetuned is. Dat mag natuurlijk ook wel, met bijna dertig jaar ervaring. Maar anno 2020 is dat niet per definitie voldoende om onze klanten minimaal tevreden te stellen, en als het kan zelfs gelukkig te maken. Nee, volgens de marketingetiquette moeten we streven naar een optimale klantbeleving. Daarbij hoort ook een bezorgservice die zo gestroomlijnd is als de RB16 van Max Verstappen. En zo groen als wij.

Recent is ROFA een samenwerking aangegaan met De Bresser, een logistiek dienstverlener uit Tilburg. Dat was niet bepaald een willekeurige keuze. We wilden een partner waarvoor duurzaamheid en efficiëntie even belangrijk zijn als voor ons. Onze producten worden nog steeds rechtstreeks vanuit ons magazijn geleverd, zonder overslag dus. Korte lijnen, geen onnodige opslagkosten en recht op het doel af. Daar houden we van!

Real-time status
Onze samenwerking met De Bresser pakt ook positief uit voor onze trouwe klanten. Die kunnen voortaan in real-time de status van hun zending bekijken. Daarvoor hoeven ze alleen maar hun ROFA-ordernummer in te voeren op de site van De Bresser. En dat is toch best een handig extraatje, dachten wij.