Nisbank

Nisbank

Met de comfortabele Nisbanken van ROFA geef je een ruimte een designuitstraling. Tegelijkertijd verbeter je de akoestiek. Alle banken zijn hoogwaardig gestoffeerd en uitgevoerd met kwalitatief koudschuim.

De Nisbank is 135 cm hoog en voorzien van een extra stiknaad in de rug. De romp is opgebouwd uit regels van duurzaam gecertificeerd hout, multiplex en MDF; het zitgedeelte is voorzien van Nosag-vering voor een langere levensduur en een uitstekend zitcomfort. Wanneer je twee Nisbanken tegenover elkaar plaatst, kunnen we er een tussenwand tussen hangen. Eventueel kun je daar een tv aan ophangen. Zo ontstaat er een kleine vergaderruimte. Het is ook mogelijk om een tafeltje, voorzien van elektra, aan het tussenpaneel te bevestigen. 

Specificaties
Standaard hoogtematen: 90/135/150 cm

Standaard zithoogte: 46 cm

Standaard diepte: 77 cm

Toegepast hout: Duurzaam gecertificeerd hout

Type onderstel: Houten plintbak, metaal frame, massief eikenhout

Fotogalerij

Offerte aanvragen

Overweeg je om je stoelen te laten herstofferen en ben je benieuwd naar je besparing ten opzichte van het vervangen van die stoelen? Vul dan het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij melden ons snel met een scherpe aanbieding. Liever direct contact? Bel ons. We helpen en adviseren graag!

Let op: wij leveren NIET aan particulieren!