Moduplus Outdoor

Moduplus Outdoor

Niemand is een buitenmens, horen we weleens. Dat snappen we: op mooie dagen is het heerlijk om buiten op een comfortabele stoel of loungebank neer te ploffen, liefst met een verkoelend drankje binnen handbereik. De Outdoor-versie van Moduplus leent zich daar uitstekend voor. Het systeem heeft een Dry Foam-toplaag. Dat is schuimrubber, speciaal voor buitengebruik. In combinatie met de unieke kunststof constructie zorgt dat voor een systeem dat geheel watervast is. En ook nog eens licht; je verplaatst het zo naar de zijde van je tuin waar meer zon is.

Voor de stoffering hebben we gekozen voor watervaste, lichtechte stoffen. Deze stoffen zijn water- en vuilafstotend, oersterk en toch ademend. Binnen een paar minuten na een bui kun je weer gaan zitten of liggen.

Hoewel het Moduplus Outdoor-systeem niet onder de indruk is van de weerselementen, raden we je toch aan om het systeem aan te kleden met een winterhoes op het moment dat het buitenseizoen achter ons ligt. Of op te bergen, als daar plek voor is. Door de modulaire opbouw neemt de set erg weinig ruimte in. Maar we hebben een veel betere tip: gebruik je systeem gewoon in de huiskamer. Zo geniet je er het hele jaar van!

FOTOGALERIJ

Ga voor meer flexibiliteit in je huis en tuin!

Vraag naar de mogelijkheden van onze duurzame Moduplus-collectie!

+31 161 240170