Moduplus

Moduplus is ontworpen met duurzaamheid als uitgangspunt. Het is een modulair zitsysteem, gericht op hergebruik. Het systeem bestaat uit veel verschillende elementen die eindeloze combinaties mogelijk maken. De elementen kunnen eenvoudig worden gemonteerd en gekoppeld.

Of het nu gaat om een tijdelijke vergaderruimte, een centraal ziteiland of een plek om je even af te zonderen en geconcentreerd te werken: Moduplus is het antwoord.

Ons werk verandert en bedrijven evolueren. Moduplus verandert mee. Je kunt de onderdelen eenvoudig demonteren en herconfigureren tot nieuwe functionaliteiten om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van jouw werkruimte.

Hergebruik van Moduplus

We nemen hergebruik serieus. Daarom hebben we het mogelijk gemaakt om je meubels te herconfigureren. Hoe? Door Moduplus te ontwikkelen met slimme bekleding. Dit betekent dat we de stoffering eenvoudig kunnen vervangen, of deze nu gereinigd moet worden of dat je Moduplus-meubel toe is aan een update.

Als je meubel uiteindelijk aan het einde van zijn levenscyclus komt, nemen we het terug en zijn we in staat om alle onderdelen eenvoudig te demonteren voor recycling: klaar voor een nieuw leven. De onderdelen waaruit ons systeem is opgebouwd zijn licht van gewicht en gemakkelijk te demonteren. De transportkosten worden tot een minimum beperkt en onze onderdelen kunnen zelfs met de gewone postdienst worden vervoerd.

Dat Moduplus buitengewoon duurzaam is blijkt duidelijk uit de bevindingen van INSIDE/INSIDE; het onafhankelijke online platform dat inzichtelijk maakt hoe duurzaam, circulair en gezond een interieur is. INSIDE/INSIDE heeft berekend dat de ecologische voetafdruk van een samengestelde driezitsbank van Moduplus rond de drie euro bedraagt. Ter vergelijking: de voetafdruk van een ‘normaal’ bankstel bedraagt al gauw meer dan honderd euro.

Fotogalerij

Hard work deserves soft seating

Vraag naar de mogelijkheden van onze duurzame Moduplus-collectie!

+31 161 240170