The Rise – Tilburg

The Rise – Tilburg

In veel kantoren mag de denkbeeldige thermostaat een graadje hoger. Het is er vaak kil, vol harde materialen. Dat zorgt voor rondzingende decibellen. Funest voor de focus!

De beheerders van The Rise in Tilburg weten hoe belangrijk goede akoestiek is. En wat het gigantische effect daarvan is op de gezondheid van de mensen die er werken. In samenwerking met @Bogaerts Label hebben we in het bedrijfsverzamelgebouw het geluidsklimaat en de gevoelstemperatuur flink verhoogd. We brachten er wandpanelen aan in de huisstijl van The Rise, compleet met bergtoppen. Geluidsdempende panelen van hoogwaardig akoestisch en gerecycled materiaal. Het hout draagt vanzelfsprekend het FSC-keurmerk. Want akoestiek en duurzaamheid gaan prima samen.

Nadat we de klus klaarden, is de geluidskwaliteit in de behandelde ruimtes gestegen tot topniveau. Maar dat moet natuurlijk ook wel, in een gebouw dat de naam The Rise draagt.

Wil je weten wat ROFA allemaal kan doen om het geluidsklimaat een stuk gezonder te maken? Laat dan snel van je horen. We’ve got it covered!

FOTOGALERIJ

Ontwerp Bogaerts Label, Foto: Nick Bookelaar Fotografie