M+ Table

M+ Table

Deze serie tafels is ontworpen met één doel voor ogen: de perfecte synergie tussen duurzaamheid, functionaliteit en esthetiek.

Ons circulaire ontwerp is meer dan alleen een tafel; het is een statement van toewijding aan het milieu. Elk element is zorgvuldig vervaardigd met modulaire componenten die zijn ontworpen voor hergebruik, waardoor ze een tweede leven krijgen en bijdragen aan het verminderen van afval. Bijvoorbeeld omdat-ie is vervaardigd van bamboegras. Het massieve Bamboe dat we gebruiken is supersterk, groeit snel (tot wel 1 meter per dag) en behoudt het zijn flexibiliteit. Tijdens het groeien zuivert het bamboe zoveel CO2 uit de lucht dat zelfs na productie en vervoer er meer CO2 is opgenomen dan geproduceerd. Met M+ Table krijg je niet alleen een stuk meubilair, maar ook een levensstijl die de natuur respecteert.

De M+ Table biedt volledige vrijheid in aanpassingen. Van de grootte tot de verschillende beitskleuren, alles kan worden afgestemd op jouw eigen stijl en wensen.

Onze M+ Table is niet alleen CO2-neutraal, maar CO2-negatief. In ons streven naar duurzaamheid hebben we ervoor gezorgd dat het productieproces meer broeikasgassen uit de atmosfeer verwijdert dan dat het uitstoot, waardoor we een positieve impact hebben op het milieu.

We zijn er trots op dat de M+ Table in Nederland wordt geproduceerd in een energieneutrale fabriek. In samenwerking met lokale toeleveranciers en producenten hebben we een product tot stand gebracht dat niet alleen van hoge kwaliteit is, maar ook bijdraagt aan de lokale economie en gemeenschap.

En tot slot, een knipoog naar het hart van ons merk: de plus van Moduplus, die niet alleen staat voor toegevoegde waarde, maar ook voor verbinding. De plus vormt de perfecte symbiose tussen het blad en de poot, waardoor de M+ Table niet alleen stevig staat, maar ook een visueel statement maakt.

Met de M+ Table haal je niet zomaar een tafel in huis; je haalt een stukje duurzame toekomst binnen.

Specificaties
4 legs:
Lengte: 100, 120, 140, 160, 180, 200, 220 en 240 cm
Breedte: 60, 80 en 100 cm
Hoogte: 76 en 105 cm

Column:
Lengte: 100 en 120 cm
Breedte: 60, 80 en 100 cm
Rond: 70, 90, 110 cm
Hoogte: 75 cm

Waarom M+ Table?

Circulair ontwerp

Modulaire componenten zijn ontworpen voor volledig hergebruik.

Volop ontwerpvrijheid

In maatvoering en optionele kleur van het massieve bamboe blad.

CO2 negatief

Voor het productieproces zijn er meer broeikasgassen onttrokken dan dat er uitgestoten zijn.

1% for the planet

We doneren 1% van de opbrengst aan een goed doel dat zich inzet voor een beter klimaat.

Duurzaam geproduceerd in Nederland

Energieneutrale fabriek in samenwerking met veelal lokale toeleveranciers en producten.

Offerte aanvragen

Overweeg je om je stoelen te laten herstofferen en ben je benieuwd naar je besparing ten opzichte van het vervangen van die stoelen? Vul dan het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij melden ons snel met een scherpe aanbieding. Liever direct contact? Bel ons. We helpen en adviseren graag!

Let op: wij leveren NIET aan particulieren!