M+Panda

M+ Panda

De panda kennen we vooral als symbool van het WNF of als het compacte autootje van Fiat. Nu heeft ook Moduplus zijn onze eigen Panda. Niet om boodschappen in te doen, maar om je interieur een upgrade te geven. De Panda uit de collectie van M+ is namelijk onze compacte alleskunner die nergens misstaat.

Waarom? Bijvoorbeeld omdat-ie is vervaardigd van bamboegras. Het massieve Bamboe dat we gebruiken is supersterk, groeit snel (tot wel 1 meter per dag) en behoudt het zijn flexibiliteit. Tijdens het groeien zuivert het bamboe zoveel CO2 uit de lucht dat zelfs na productie en vervoer er meer CO2 is opgenomen dan geproduceerd.

En dan uiteraard de naam: De bevestiging van het rugkussen aan het frame geeft de stoel een eigen gezicht. Neem hierbij mee dat we bamboe als materiaal ontwerpuitgangspunt hadden mee genomen en de link naar Panda’s is snel gelegd. Dit bracht ons ook gelijk op het idee om voor iedere verkochte stoel 1% te doneren aan een goed doel dat zich inzet voor een beter klimaat. Niet ter compensatie maar omdat we het belangrijk vinden dat we ons bewust zijn van onze impact op de planeet en hier graag positief aan bijdragen.

Over de stoel kunnen we kort zijn: die zit heerlijk. We maken alle onderdelen van onze Panda compleet met duurzame stoffering in eigen huis. Het volledige ontwerp is net als alle andere Moduplus producten modulair ontworpen. Vrijwel alle onderdelen zijn duurzaam demontabel en dus perfect geschikt voor Re-use. De M+Panda is in verschillende uitvoeringen beschikbaar: als stoel, bank, kruk en als hoge bank. Ideaal voor aan een statafel of bedrijfsbar, bijvoorbeeld op een vrijdagmiddag. Kortom: met de veelzijdige M+ Panda scoor je punten.

Specificaties
Breedte: 42-120 cm
Hoogte: 85-115 cm
Diepte: 53-55 cm
Zithoogte: 46-73 cm

Waarom M+ Panda?

Circulair ontwerp

Modulaire componenten zijn ontworpen voor volledig hergebruik.

Lijmloos gestoffeerd

Op basis van gepatenteerde stoffeertechniek.

Volop ontwerpvrijheid

In maatvoering, stoffering en optioneel kleur van het massieve bamboe frame.

CO2 negatief

Voor het productieproces zijn er meer broeikasgassen onttrokken dan dat er uitgestoten zijn.

1% for the planet

We doneren 1% van de opbrengst aan een goed doel dat zich inzet voor een beter klimaat.

Duurzaam geproduceerd in Nederland

Energieneutrale fabriek in samenwerking met veelal lokale toeleveranciers en producten.

Flatpack design

Keuze voor gemonteerd of compact in een doos voor zelfmontage.

Offerte aanvragen

Overweeg je om je stoelen te laten herstofferen en ben je benieuwd naar je besparing ten opzichte van het vervangen van die stoelen? Vul dan het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij melden ons snel met een scherpe aanbieding. Liever direct contact? Bel ons. We helpen en adviseren graag!

Let op: wij leveren NIET aan particulieren!