S 320

De typische Thonet-materialen hout en stalen buizen worden bij model S 320 gecombineerd tot een comfortabele en elegante fauteuil. Sinds de introductie wordt de stoel in talrijke ruimtes ingezet, vooral in grote openbare en privévertrekken. De voorpoten van massief, traditioneel gebogen beukenhout zijn verbonden met een rond stalen frame. Deze basisconstructie omsluit een ergonomisch gevormde, gepolsterde zitschaal die leverbaar is met een lederen of stoffen bekleding. Voor de projectinrichting is de stoel ook verkrijgbaar in een stapelbare en koppelbare uitvoering, eventueel voorzien van een schrijfblad.

Met armleuningen. Frame van massief beuken gebeitst of afgelakt en met verchroomde of poedergecoate stalen buizen. Zitschaal van gebeitst beuken of afgelakt. De vastgehechte vlakke kussens zijn leverbaar met lederen of stoffen bekleding.

U kunt voor zowel grote als kleine aantallen van deze stoel bij ons een offerte aanvragen voor het herstofferen in een stof naar keuze. Wij zullen u spoedig een concurrerende offerte toesturen per e-mail. Voor aanvullende vragen: bel ons +31 161 240170 of E-mail ons.

 

Herstofferen?

Rofa BV is de grootste industriële herstoffeerder van Nederland.
Wij hebben +130 modellen van meer dan 30 merken gedigitaliseerd en kunnen tegen de meest concurrerende tarieven uw meubilair herstofferen. Bespaar geld en wees duurzamer en herstoffeer uw kantoormeubilair.
Vraag een offerte aan: +31 161 240 170 of E-mail ons