Kniestoel

De Thatsit van Variér (voorheen Stokke) is een ergonomische verstelbare kniestoel van designer Peter Opsvik, die u pijnloos uw dagelijks bureauwerk laat verrichten. Door uw lichaam in knielende houding te plaatsen, haalt u alle druk van uw onderrug af en neemt u bijna automatisch een correcte, rechte zithouding aan. Uw knieën rusten daarbij op de in hoogte verstelbare kniekussens van de Thatsit.

De zitting is eveneens verstelbaar, zodat de Thatsit geheel naar uw lichaam ingesteld kan worden. Deze ergonomische kniestoel is optioneel leverbaar met een in hoogte verstelbare rugleuning. Het frame is leverbaar in een naturel, zwarte of mokka gekleurde lak. De slijtvaste Fame bekleding is verkrijgbaar in vele moderne kleuren. Op wens zijn andere bekledingen en kleuren leverbaar, vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Herstofferen?

Rofa BV is de grootste industriële herstoffeerder van Nederland.
Wij hebben +130 modellen van meer dan 30 merken gedigitaliseerd en kunnen tegen de meest concurrerende tarieven uw meubilair herstofferen. Bespaar geld en wees duurzamer en herstoffeer uw kantoormeubilair.
Vraag een offerte aan: +31 161 240 170 of E-mail ons