Duo Back

Traditionele bureaustoelen beperken in hoge mate de bewegingsvrijheid van de rug en de wervelkolom. Door het doordachte, innovatieve principe van de bewegende rugleuningdelen past de duo-back zich actief aan elke beweging aan. Niet alleen naar voren en achteren, maar juist ook naar links en rechts.
Het unieke balance effect maakt niet alleen beweging mogelijk, maar ondersteunt de rug optimaal aan beide kanten, zonder belasting van de wervelkolom.  Door de permanente beweging van het bovenlichaam wordt overbelasting vermeden en kunnen rugklachten voorkomen worden.
Een revolutionair zitprincipe, gecombineerd met hoogwaardig modern design: met duo-back beleeft u de nieuw dimensie van bewegingsvrijheid – direct aan uw bureau.

U kunt voor zowel grote als kleine aantallen van deze stoel bij ons een offerte aanvragen voor het herstofferen in een stof naar keuze. Wij zullen u spoedig een concurrerende offerte toesturen per e-mail. Voor aanvullende vragen: bel ons +31 161 240170 of E-mail ons.

Herstofferen?

Rofa BV is de grootste industriële herstoffeerder van Nederland.
Wij hebben +130 modellen van meer dan 30 merken gedigitaliseerd en kunnen tegen de meest concurrerende tarieven uw meubilair herstofferen. Bespaar geld en wees duurzamer en herstoffeer uw kantoormeubilair.
Vraag een offerte aan: +31 161 240 170 of E-mail ons