Amaro

Markant Amaro is een ergonomische bureaustoel van hoge kwaliteit. Het synchroonmechaniek voor verstelling van de zitneiging en rugleuning is in 4 standen blokkeerbaar. Aan de zijkant van de stoel geplaatste individuele gewichtsregeling voor tegendruk van de rugleuning. In 7 standen in hoogte verstelbare rugleuning.
Kruisvoet uitvoerbaar in zwart kunststof, RAL 9006 zilver aluminium of glanzend aluminium (gepolijst). Markant Amaro is standaard voorzien van een NPR goedgekeurde zitdiepte verstelling van 100 mm en optioneel uitgevoerd met 2D, 3D of NPR goedgekeurde 4D armleggers.

U kunt voor zowel grote als kleine aantallen van deze stoel bij ons een offerte aanvragen voor het herstofferen in een stof naar keuze. Wij zullen u spoedig een concurrerende offerte toesturen per e-mail. Voor aanvullende vragen: bel ons +31 161 240170 of E-mail ons.

Herstofferen?

Rofa BV is de grootste industriële herstoffeerder van Nederland.
Wij hebben +130 modellen van meer dan 30 merken gedigitaliseerd en kunnen tegen de meest concurrerende tarieven uw meubilair herstofferen. Bespaar geld en wees duurzamer en herstoffeer uw kantoormeubilair.
Vraag een offerte aan: +31 161 240 170 of E-mail ons