Salida

Technische structuren gemakkelijk begrijpen en bedienen. Inzicht in complexe functionaliteit en bewegingen. Met hoogwaardige materialen en focus op de essentie. Op basis van het ergonomieconcept van Drabert is het bewegingssysteem van het synchroonmechanisme voor Salida ontwikkeld. De kern van dit mechanisme is een 3D veerelement, dat het gewicht van de gebruiker herkent en deze krachtimpuls rechtstreeks van de zitting op de rugleuning overdraagt. De innovatieve vering zorgt voor een compleet nieuwe zitbeleving. Salida is in 2 verschillende rugvarianten te verkrijgen: naast de standaard uitvoering met gestoffeerde rugleuning en kunststof rugschaal, bevindt zich in het programma ook een netweave variant. Design: Daniel Figueroa

U kunt voor zowel grote als kleine aantallen van deze stoel bij ons een offerte aanvragen voor het herstofferen in een stof naar keuze. Wij zullen u spoedig een concurrerende offerte toesturen per e-mail. Voor aanvullende vragen: bel ons +31 161 240170 of E-mail ons.

Herstofferen?

Rofa BV is de grootste industriële herstoffeerder van Nederland.
Wij hebben +130 modellen van meer dan 30 merken gedigitaliseerd en kunnen tegen de meest concurrerende tarieven uw meubilair herstofferen. Bespaar geld en wees duurzamer en herstoffeer uw kantoormeubilair.
Vraag een offerte aan: +31 161 240 170 of E-mail ons