Mento

Metamorfose kunstenaar met wellness garantie – mento bureaustoelen nemen vrijwel elke gedaante aan. Met een lichte, actief ademende netweave of met een anatomische gevormde kunststof rugleuning. mento valt op door zijn buitengewone diversiteit. Het kleurenpalet voor de netweave versie en de stofcollectie voor de gestoffeerde variant bieden een ruime keus. Maar dat is nog niet alles; ook als het gaat om de ergonomische aspecten voldoet mento aan de vertrouwde Drabert zit-filosofie. Relax-o-flex® het speciaal gevormde schuimmateriaal in de rugleuning is van verschillende hardheid en dat stimuleert tijdens het zitten de bloedtoevoer in het gebied rondom de wervelkolom. Dat zorgt voor een goed gevoel – ook in economische zin: hoogwaardige kwaliteit voor een zeer gunstige prijs.

U kunt voor zowel grote als kleine aantallen van deze stoel bij ons een offerte aanvragen voor het herstofferen in een stof naar keuze. Wij zullen u spoedig een concurrerende offerte toesturen per e-mail. Voor aanvullende vragen: bel ons +31 161 240170 of E-mail ons.

Herstofferen?

Rofa BV is de grootste industriële herstoffeerder van Nederland.
Wij hebben +130 modellen van meer dan 30 merken gedigitaliseerd en kunnen tegen de meest concurrerende tarieven uw meubilair herstofferen. Bespaar geld en wees duurzamer en herstoffeer uw kantoormeubilair.
Vraag een offerte aan: +31 161 240 170 of E-mail ons