8000

De bureaustoelen van de productlijn 8000 hebben hetzelfde ontwerp en grotendeels dezelfde onderdelen als de productlijn 6000. Het verschil zit in het neigmechanisme. De 8000 heeft een synchroonmechanisme, waar de relatie tussen de zitting en de rugleuning goed op elkaar is afgestemd voor een vloeiende neigbeweging. Net als zijn broertje heeft de 8000 veel verstelmogelijkheden en grote keuze bij het samenstellen van een eigen stoel. Naast de puur functionele aspecten, zoals de afmetingen van de rugleuning en zitting, kunt u de stoel naar eigen smaak aanpassen met afwijkende paspel en contrasterende decoratieve vlakken.

U kunt voor zowel grote als kleine aantallen van deze stoel bij ons een offerte aanvragen voor het herstofferen in een stof naar keuze. Wij zullen u spoedig een concurrerende offerte toesturen per e-mail. Voor aanvullende vragen: bel ons +31 161 240170 of E-mail ons.

Herstofferen?

Rofa BV is de grootste industriële herstoffeerder van Nederland.
Wij hebben +130 modellen van meer dan 30 merken gedigitaliseerd en kunnen tegen de meest concurrerende tarieven uw meubilair herstofferen. Bespaar geld en wees duurzamer en herstoffeer uw kantoormeubilair.
Vraag een offerte aan: +31 161 240 170 of E-mail ons