6000

Samen met zijn broertje, de 8000, is de 6000 een echte favoriet op de werkplekken van Europa. Meer dan twee miljoen stoelen hebben hun weg naar tevreden klanten gevonden. Eén van de redenen voor dit succes is de combinatie van tijdloos ontwerp, een goede ergonomie, veel instelmogelijkheden en een grote keuze in persoonlijke aanpassing wat betreft afmetingen en ontwerp. De 6000 heeft een FreeFloat-mechanisme met ergonomisch correcte bewegingsvrijheid. Er zijn vier totaal verschillende rugleuningen, twee zittingen en twee soorten armleuningen waaruit u kunt kiezen. De meeste combinaties zijn ook leverbaar met hoofdsteunen.

U kunt voor zowel grote als kleine aantallen van deze stoel bij ons een offerte aanvragen voor het herstofferen in een stof naar keuze. Wij zullen u spoedig een concurrerende offerte toesturen per e-mail. Voor aanvullende vragen: bel ons +31 161 240170 of E-mail ons.

Herstofferen?

Rofa BV is de grootste industriële herstoffeerder van Nederland.
Wij hebben +130 modellen van meer dan 30 merken gedigitaliseerd en kunnen tegen de meest concurrerende tarieven uw meubilair herstofferen. Bespaar geld en wees duurzamer en herstoffeer uw kantoormeubilair.
Vraag een offerte aan: +31 161 240 170 of E-mail ons