5000

De 5000 is in elk aspect een topper: Hoogwaardig comfort. Mooi ontwerp. Ergonomisch correcte functies. En, minstens zo belangrijk, topprestaties voor uw geld. Een goed uitgebalanceerde bewegingspatroon van het synchroonmechanisme, Nozag-veren in de zitting, a mesh back as an option en een veereenheid in de rugleuning (patent aangevraagd) – met de 5000 kunt u de hele dag comfortabel zitten. Zelfs wanneer het neigmechanisme van de stoel is vergrendeld, zit er nog steeds flexibele dynamiek in de rugleuning. Zithoogte, zitdiepte en rugleuninghoogte zijn instelbaar. Er zijn twee verschillende armleuningen optioneel leverbaar. Safe-Back is standaard.

U kunt voor zowel grote als kleine aantallen van deze stoel bij ons een offerte aanvragen voor het herstofferen in een stof naar keuze. Wij zullen u spoedig een concurrerende offerte toesturen per e-mail. Voor aanvullende vragen: bel ons +31 161 240170 of E-mail ons.

Herstofferen?

Rofa BV is de grootste industriële herstoffeerder van Nederland.
Wij hebben +130 modellen van meer dan 30 merken gedigitaliseerd en kunnen tegen de meest concurrerende tarieven uw meubilair herstofferen. Bespaar geld en wees duurzamer en herstoffeer uw kantoormeubilair.
Vraag een offerte aan: +31 161 240 170 of E-mail ons