M9

De M9 is een veelzijdig toepasbare werkplekstoel, die volledig voldoet aan de NEN EN 1335 norm en zowel met als zonder armleggers uit te voeren is. Ver- en instelbaar zijn onder andere de zithoogte, rughoogte, diepte van de zitting en breedte en/of hoogte van de armleggers. De armsteunen zijn 3D verstelbaar. Naar wens kan gekozen worden voor een zit-neig mechaniek met tegendruk instelling op gewicht. Verschillende stervoeten en frame uitvoeringen bepalen samen met de vele toe te passen stoffen de uitstraling van deze werkstoel.

U kunt voor zowel grote als kleine aantallen van deze stoel bij ons een offerte aanvragen voor het herstofferen in een stof naar keuze. Wij zullen u spoedig een concurrerende offerte toesturen per e-mail. Voor aanvullende vragen: bel ons +31 161 240170 of E-mail ons.

Herstofferen?

Rofa BV is de grootste industriële herstoffeerder van Nederland.
Wij hebben +130 modellen van meer dan 30 merken gedigitaliseerd en kunnen tegen de meest concurrerende tarieven uw meubilair herstofferen. Bespaar geld en wees duurzamer en herstoffeer uw kantoormeubilair.
Vraag een offerte aan: +31 161 240 170 of E-mail ons