Leo

Leo is een stoel met bijzondere kenmerken. Het solide sledeframe en de extra dikke stoffering vormen de basis voor een ergonomisch verantwoorde werkomgeving en bieden ondersteuning en comfort; ook tijdens lange werkdagen.

Armleggers uit massief beuken of optioneel walnoot of eiken geven hem daarbij een krachtige uitstraling.
Soevereiniteit moet zich ook in detail bewijzen. Bij Leo betekent dit: schroefverbindingen zijn door een innovatieve techniek niet zichtbaar.

Het frame is perfect gelast en de armleggers strelen de hand. Voor een optimaal zitcomfort is het interieur van de zitting in lagen opgebouwd. Indien gewenst is Leo stapelbaar en voor de liefhebber uitgevoerd met een verhoogde rug. Naast de standaardstoffering is er een luxe stoffering leverbaar.

U kunt voor zowel grote als kleine aantallen van de Casala Leo bij ons een offerte aanvragen voor het herstofferen in een stof naar keuze. Wij zullen u spoedig een concurrerende offerte toesturen per e-mail. Voor aanvullende vragen: bel ons +31 161 240170 of E-mail ons.

Herstofferen?

Rofa BV is de grootste industriële herstoffeerder van Nederland.
Wij hebben +130 modellen van meer dan 30 merken gedigitaliseerd en kunnen tegen de meest concurrerende tarieven uw meubilair herstofferen. Bespaar geld en wees duurzamer en herstoffeer uw kantoormeubilair.
Vraag een offerte aan: +31 161 240 170 of E-mail ons