Tulip

Alsof Pierre Paulin de Flower Power heeft voorvoeld: de Tulip. Half ontloken spreidt deze simpele, karakteristieke bloem onder de zitmeubelen haar bladeren. Uitnodigend en koesterend tegelijk.
Er is een statige Tulip met hoge rug, als meer dan prettig zittende fauteuil. Samen met het bijbehorende voetenbankje een sprekende en uiterst comfortabele combinatie, waar je in blíjft zitten. En een sierlijk stoeltje met lage rug, de ‘Little Tulip’. Prettig om in te vergaderen of gezellig na te tafelen. Als extraatje is er ook een Little Tulip barstoel. Vergaderen en natafelen op hoog niveau.

Rofa herstoffeert regelmatig veel verkochte projectstoelen. Daardoor hebben wij ook merendeel gedigitaliseerd en kunnen u waarschijnlijk de beste prijs in Nederland geven als het gaat om herstoffering. Deze stoelen zijn uitermate geschikt voor bedrijven, overheden en particulieren.

Mocht u interesse hebben, neem contact op via tel. +31 161 240170 of stuur een mail naar info@rofa.nl voor een offerte.

Herstofferen?

Rofa BV is de grootste industriële herstoffeerder van Nederland.
Wij hebben +130 modellen van meer dan 30 merken gedigitaliseerd en kunnen tegen de meest concurrerende tarieven uw meubilair herstofferen. Bespaar geld en wees duurzamer en herstoffeer uw kantoormeubilair.
Vraag een offerte aan: +31 161 240 170 of E-mail ons