250

De Ahrend 250 bureaustoel zit door de toepassing van het translucente kunststof ‘velum’ buitengewoon comfortabel. Het volgt de vorm van de rug en zorgt zo voor extra ondersteuning. Bovendien is de Ahrend 250 voorzien van een in hoogte en diepte instelbare lendensteun. Samen met de verstelbare zithoogte en zitdiepte, het synchroonmechanisme, de gewichtsinstelling en de drievoudig verstelbare armleggers realiseren de rugleuning en de verstelbare lendensteun de nieuwe norm in maatwerk en comfort en neemt u altijd de ideale positie in.

De Ahrend 250 bureaustoel is een veel voorkomende bureaustoel die door Rofa wordt herbekleed.

U kunt voor zowel grote als kleine aantallen van de Ahrend 250 bij ons een offerte aanvragen voor het herstofferen in een stof naar keuze. Wij zullen u spoedig een concurrerende offerte toesturen per e-mail. Voor aanvullende vragen: bel ons +31 161 240170 of E-mail ons.

Herstofferen?

Rofa BV is de grootste industriële herstoffeerder van Nederland.
Wij hebben +130 modellen van meer dan 30 merken gedigitaliseerd en kunnen tegen de meest concurrerende tarieven uw meubilair herstofferen. Bespaar geld en wees duurzamer en herstoffeer uw kantoormeubilair.
Vraag een offerte aan: +31 161 240 170 of E-mail ons