Herstofferen

ROFA is pionier op het gebied van industriële herstoffering. Door de jaren heen hebben onze bekleders al talloze soorten banken en (bureau)stoelen van een nieuwe laag stof voorzien. Door ons een meubelstuk te laten herstofferen, geef je het een tweede, derde of vierde jeugd.

Bij ROFA hebben we in ons systeem honderden typen originele fabriekspatronen van verschillende soorten wanden, banken, bureau- en vergaderstoelen. Die patronen kunnen we digitaal uitsnijden, wat een ongeëvenaarde precisie tot gevolg heeft.

Waarom herstofferen?

Waarom zou je meubels of wanden laten herstofferen? Daar zijn verschillende redenen voor te bedenken. Slijtage van de oude meubelstof is een goede reden. Opnieuw bekleden en de stoel, bank of wand oogt en zit weer als nieuw. Als de rest van het meubelstuk nog in orde is, is herstofferen een slimme en duurzame keuze. En een prijsbewuste keuze. Herstofferen is een stuk voordeliger dan de aanschaf van nieuw kantoormeubilair. Hoewel de bekleding van een stoel pf bank na een jaar of zes haar beste tijd wel gehad heeft, kan goede meubilair wel 25 jaar mee.

Ook een gegronde reden voor herstoffering: restyling van de organisatie. Dat de huiskleuren bijvoorbeeld niet meer blauw, maar groen zijn. ROFA laat de kleuren als een kameleon mee veranderen.

Upcycling komt ook voor. De stoel, bank of wand krijgt dan een upgrade. Na het opwaarderen door ons is het comfort en gebruiksgemak verbeterd. En als je het wilt, controleren, repareren en reinigen we ‘m ook meteen. 

Onze werkwijze

Als je ervoor kiest om de stoelen, banken of wanden van je organisatie door ROFA te laten herstofferen, nemen we je alle zorgen en een hoop geregel uit handen. We zorgen dat niemand van de organisatie gehinderd wordt door de meubulairwissel.

Als je kiest voor herstofferen, verzoeken we je om een offerte aan te vragen op deze pagina. Dat is erg eenvoudig: je vult het formulier zo volledig mogelijk in en geeft je wensen aan. Een medewerker van ROFA zal zich over je aanvraag buigen. Je kunt erop rekenen dat hij of zij snel contact met je zoekt, om de volgende stappen door te nemen.

Je kunt ervoor kiezen om de stoelen bij ons af te leveren. Je bent bij ons altijd welkom en de koffie is vers. Maar we komen ook graag naar je toe, op een tijdstip dat jou dat uitkomt. Vind je het handig als we de stoelen op de werkplekken ophalen? Geen probleem. Als je het wilt, nemen we meteen tijdelijk meubilair mee.

Wanneer de herstofferingsoperatie eenmaal is voltooid, komt onze koerier opnieuw langs om de stoelen om te wisselen. En we gaan weer over tot de orde van de dag.

Merken en producten

Bij ROFA kunnen we nagenoeg alle merken en modellen (bureau)stoelen en banken herstofferen. We zouden al die types hier op kunnen noemen, maar dan wordt het wel een erg lange lijst. Gemakshalve kun je er het beste van uitgaan dat we ook jouw meubilair van een nieuwe laag stof kunnen voorzien. Wil je meer weten over herstoffering of ga je graag met ons in overleg? Neem dan contact met ons op of vraag via het onderstaande formulier direct een offerte aan. We komen vervolgens snel bij je terug.

Stoffen

Misschien is het een open deur, maar we willen het toch gemeld hebben: bij ROFA gebruiken we uitsluitend stoffen van de bovenste plank. Stoffen van absolute topkwaliteit, met een lange levensduur.

Hieronder noemen we een aantal leveranciers uit de bovenste regionen van de meubelstofdivisie. Met hen werken we graag en goed samen, want hun stoffen zijn fantastisch. Heb je niettemin de voorkeur voor een andere leverancier? Geen probleem, want wij kunnen met iedere stof werken.

Gun je zitmeubilair een nieuw leven en ga voor herstofferen.

Een duurzame, voordelige oplossing!

+31 161 240170