herstofferen

Herstofferen

ROFA is pionier op het gebied van industriële herstoffering. Door de jaren heen hebben onze bekleders al talloze soorten banken en (bureau)stoelen van een nieuwe laag stof voorzien. Door ons een meubelstuk te laten herstofferen, geef je het een tweede, derde of vierde jeugd.

Bij ROFA hebben we in ons systeem honderden typen originele fabriekspatronen van verschillende soorten wanden, banken, bureau- en vergaderstoelen. Die patronen kunnen we digitaal uitsnijden, wat een ongeëvenaarde precisie tot gevolg heeft.

Waarom herstofferen?

Merken en types
Bij ROFA kunnen we nagenoeg alle merken en modellen (bureau)stoelen en banken herstofferen. Gemakshalve kun je er van uitgaan dat we ook jouw meubilair van een nieuwe laag stof kunnen voorzien. Wil je meer weten over herstoffering of ga je graag met ons in overleg over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan. We komen vervolgens snel bij je terug.

Stoffen

Misschien is het een open deur, maar we willen het toch gemeld hebben: bij ROFA gebruiken we uitsluitend stoffen van de bovenste plank. Stoffen van absolute topkwaliteit, met een lange levensduur.

Hieronder noemen we een aantal leveranciers uit de bovenste regionen van de meubelstofdivisie. Met hen werken we graag en goed samen, want hun stoffen zijn fantastisch. Heb je niettemin de voorkeur voor een andere leverancier? Geen probleem, want wij kunnen met iedere stof werken.

Offerte aanvragen

Overweeg je om je stoelen te laten herstofferen en ben je benieuwd naar je besparing ten opzichte van het vervangen van die stoelen? Vul dan het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij melden ons snel met een scherpe aanbieding. Liever direct contact? Bel ons. We helpen en adviseren graag!

Let op: wij leveren NIET aan particulieren!