Goalpost

Goalpost

De Goalpost is een doeltreffende akoestische oplossing voor op kantoor. Je kunt deze gestoffeerde wand, die we leveren op een in hoogte instelbaar frame, plaatsen tussen werkplekken in, wat zorgt voor netheid en een betere akoestiek. 

Een groot voordeel van de Goalpost is dat hij in hoogte instelbaar is. Bekabeling kan er altijd onderdoor, dus een rommelige situatie voor de Goalpost zal niet snel ontstaan. Omdat hij op een frame is geplaatst en dus niet aan het bureau wordt bevestigd, blijven de wanden op dezelfde hoogte, ook wanneer iemand zijn of haar bureau verhoogt of verlaagt. Een veel netter gezicht!

Specificaties
Akoestisch gestoffeerde wand op een hoogte instelbaar frame van 100 cm tot 135 cm (bovenzijde wand) per 5 cm instelbaar.

Geluidsabsorptie toegepast materiaal: Aw 0,90

Brandreactie: Euroclasse A1 volgens de norm EN 13501-1-Akoestisch materiaal

Toegepast hout: Duurzaam gecertificeerd hout

Fotogalerij

Offerte aanvragen

Overweeg je om je stoelen te laten herstofferen en ben je benieuwd naar je besparing ten opzichte van het vervangen van die stoelen? Vul dan het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij melden ons snel met een scherpe aanbieding. Liever direct contact? Bel ons. We helpen en adviseren graag!

Let op: wij leveren NIET aan particulieren!