Entree wachtbank

Entree wachtbank

Wachten wordt een stuk aangenamer als je plaatsneemt op de Entree-wachtbanken van ROFA. Dit is een bankenconcept dat speciaal ontwikkeld is voor entree- en wachtruimtes. De lijn bestaat uit elf standaardelementen, waarmee je tal van verschillende opstellingen kunt ontwerpen. Omdat de ruggen niet altijd doorlopen tot het einde van de bank, ontstaat er een speels en eigentijds ontwerp. Het oog wil immers ook wat, tijdens het wachten.

De banken zijn hoogwaardig gestoffeerd en uitgevoerd van koudschuim van topkwaliteit. De romp is opgebouwd uit regels van duurzaam gecertificeerd hout, multiplex en MDF. Het zitgedeelte is voorzien van Nosag-vering voor een langere levensduur en een ongeëvenaard zitcomfort. Op een Entree-wachtbank van ROFA duurt wachten zelden lang genoeg.

Specificaties
Standaard hoogtemaat: 72,5 cm

Standaard zithoogte: 42,5 cm

Standaard diepte: 70 cm

Toegepast hout: Duurzaam gecertificeerd hout

Type onderstel: Open metalen onderstel

Fotogalerij

Offerte aanvragen

Overweeg je om je stoelen te laten herstofferen en ben je benieuwd naar je besparing ten opzichte van het vervangen van die stoelen? Vul dan het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij melden ons snel met een scherpe aanbieding. Liever direct contact? Bel ons. We helpen en adviseren graag!

Let op: wij leveren NIET aan particulieren!