Coated by ROFA

In sommige situaties zijn gestoffeerde stoelen, banken of poefen niet zo geschikt. Denk aan – soms door kinderen tot springkussen gepromoveerde – banken in de wachtruimte bij de tandarts, meubels op kinderdagverblijven en buitenmeubels. Die hebben het doorgaans wat zwaarder te verduren dan hun collega-meubels in zakelijke omgevingen.

Voor binnen en buiten

Daar hebben we een mooie oplossing voor bedacht. We presenteren Coated by ROFA: onze lijn met meubelelementen van polyether schuim, met een elastische coating als finishing touch. Dit materiaal is buitengewoon duurzaam en precies naar jouw smaak samen te stellen. En het is waterdicht en uv-bestendig, dus ook zeer geschikt voor buitengebruik.

Zeer lange levensduur

Coated by ROFA-producten zijn erg eenvoudig te reinigen. Het materiaal verkleurt niet, blijft als nieuw en heeft dus een zeer lange levensduur. Is die levensduur eenmaal voorbij, dan nemen wij het meubel terug en laten we het reïncarneren tot nieuw foamproduct. Maar tegen die tijd zijn wij mogelijk al met pensioen.

Coated by ROFA staat overal

Waar je deze meubels allemaal kunt plaatsen? Bijna overal. Kantoren, ziekenhuizen, crèches, openbare ruimtes, speelpleinen en zo kunnen we nog even doorgaan. Coated by ROFA staat overal!

FOTOGALERIJ

SPECIFICATIES

  • Polyether schuim, met een elastische coating als finishing touch.
  • Dit materiaal is buitengewoon duurzaam en precies naar jouw smaak samen te stellen.
  • Waterdicht en uv-bestendig, dus zeer geschikt voor buitengebruik.
  • Het is erg eenvoudig te reinigen, verkleurt niet en heeft dus een zeer lange levensduur.
  • Verkrijgbaar in alle RAL kleuren.

Geef je interieur een onverwoestbaar tintje.

Kies voor Coated by ROFA.

+31 161 240170