Atlas/Technische Universiteit Eindhoven

Atlas/Technische Universiteit Eindhoven

Ontwikkeling, productie en levering van 800 akoestische panelen

Met een score van 96,01 staat gebouw Atlas, het voormalige Hoofdgebouw van de TU/e, helemaal bovenaan de BREEAM-lijst van duurzaamste onderwijsgebouwen wereldwijd. ROFA heeft hieraan mogen meewerken. Vanwege het feit dat wij als productiebedrijf FSC-gecertificeerd zijn, en zijn ingericht om een groot aantal maatwerkpanelen in korte tijd te kunnen leveren, kregen wij deze opdracht. Een slimme keuze, maar dat kun je wel aan universiteitsmedewerkers overlaten.

De panelen, in allerlei complexe vormen, moesten voldoen aan akoestische en brandvertragende voorwaarden. Zoals op onderstaande foto’s deels is te zien, zijn alle verdiepingsvloeren en vides afgewerkt met panelen. Stofkeuze is bepaald door richtlijnen met brandnormering, akoestiek en esthetiek.

Fotogallerij

Offerte aanvragen

Overweeg je om je stoelen te laten herstofferen en ben je benieuwd naar je besparing ten opzichte van het vervangen van die stoelen? Vul dan het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij melden ons snel met een scherpe aanbieding. Liever direct contact? Bel ons. We helpen en adviseren graag!

Let op: wij leveren NIET aan particulieren!