AkoestiekA

AkoestiekA

De akoestiek van een kantoor laat zich meestal moeilijk vergelijken met die van een opnamestudio. Werkruimtes klinken vaak hol of kil. Of ze zijn lawaaiig. Daardoor worden hinderlijke geluidsbronnen, zoals telefonerende collega’s, rammelende printers of muziek uit de speakers van je achterbuurman, extra vervelend.

De gevolgen daarvan zijn serieus. Irritante geluiden op kantoor zorgen voor concentratie- en humeurverlies. Wanneer je een hele dag, of een deel daarvan, wordt blootgesteld aan hinderlijke kantoorklanken, dan keer je vermoeider en geïrriteerder terug naar huis dan wanneer je in stilte je werk had gedaan.

In zulke situaties komen onze AkoestiekA-oplossingen in beeld. Die zijn niet gericht op het elimineren van de veroorzakers van de geluiden – dat kunnen we niet – maar wel op de gevolgen daarvan. De akoestische oplossingen van AkoestiekA zijn geluidsabsorberend. Ze laten een ruimte al snel warmer klinken en draaien de fictieve galmknop een heel stuk terug. AkoestiekA levert geluidsabsorberende plafond- en wandpanelen met de hoogste geluidsnormering (label A). Die hoofdletter hebben we een plekje gegeven: het is de laatste letter van AkoestiekA.
 
Producten
De akoestische panelen van AkoestiekA zijn licht van gewicht. Hierdoor zijn ze eenvoudig en snel te monteren. Vergis je niet: de geluidsabsorberende witte panelen zijn echte krachtpatsers en kunnen tegen een stootje. Ze zijn niet alleen prettig voor de oren, maar ook voor de ogen. De panelen reflecteren het licht in de ruimte namelijk op een bijzonder aangename manier. De panelen hebben geen profiel en zijn strak afgewerkt. Hierdoor hebben ze een stijlvolle designwaarde en passen ze in elk interieur.

Specificaties
Akoestische waarden: Geluidsabsorptie Aw 0,90/geluidsabsorptie klasse A.

Licht van gewicht: Het materiaal is zeer licht van gewicht, eenvoudig te monteren zonder bouwkundige ingrepen en toe te passen op wanden en onder (systeem) plafonds.

Maatwerk mogelijk:
De maximale afmeting van de panelen is 2400 – 1200 mm (50 mm dik). Eventueel kunnen we een speciale maatvoering leveren. Standaard zijn de panelen wit van kleur (door en door), indien gewenst kunnen de panelen worden gestoffeerd. De prijs voor speciale afmeting en gestoffeerde panelen zijn op aanvraag.

Fotogalerij

Offerte aanvragen

Overweeg je om je stoelen te laten herstofferen en ben je benieuwd naar je besparing ten opzichte van het vervangen van die stoelen? Vul dan het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij melden ons snel met een scherpe aanbieding. Liever direct contact? Bel ons. We helpen en adviseren graag!

Let op: wij leveren NIET aan particulieren!